eTravel Awards

eTravel Awards este competitia in care vor fi premiate cele mai eficiente si inovatoare proiecte din industria online a turismului din Romania.

Premiile eTravel Awards 2017 se vor desfasura pe parcursul a doua etape: propunerile pentru nominalizare si jurizarea (ce include preselectia nominalizatilor si jurizarea finala). Se califica acele proiecte care au fost realizate in intervalul septembrie 2016 – septembrie 2017, se adreseaza publicului roman, sunt dezvoltate de echipe locale si exceleaza in design, functionalitate si continut.

Propunerile la eTravel Awards 2017 pot fi facute in perioada 28 august – 8 octombrie 2017, sunt gratuite si pot fi anuntate de orice persoana (autor sau utilizator), prin completarea formularului online. Atentie, o propunere nu aduce automat si o nominalizare. Nominalizarea este facuta de organizator pe baza propunerilor primite, numai daca aceasta se incadreaza in categorie si respecta cerintele.

Un proiect poate fi propus la o singura categorie din concurs. Exista insa situatii in care componente din proiecte complexe pot fi sugerate separat in competitie (de exemplu, aplicatia mobila dintr-o campanie complexa poate fi inscrisa separat la categoria Best Travel Application). Va rugam sa ne contactati la adresa contact[@] etravel [.] ro, pentru lamuriri suplimentare.

Preselectia se va desfasura intre 8 - 10 octombrie 2017 si va fi realizata de catre organizator. Ea vizeaza in primul rand incadrarea corecta a proiectelor propuse, creativitatea si nivelul de dezvoltare si verificarea fiselor de inscriere.

Jurizarea efectiva revine unui grup format din industria online a turismului si a marketingului digital si se desfasoara in perioada 10 – 20 octombrie (inclusiv). Acesta va lua in calcul urmatoarele criterii: originalitate, design, structura, navigabilitate si functionalitate, relevanta si interactivitate, insa in aprecierea proiectelor vor conta foarte mult creativitatea si experienta generala oferita de acestea.

 

Procesul de votare s-a incheiat. Castigatorii vor fi anuntati la Gala eTravel Awards 2017

Categorii

Best Travel Agency Website
Categoria se adreseaza agentiilor de turism clasice, care sunt prezente in online prin intermediul unui site web. Aceasta categorie nu este adresata OTA-urilor.

Best Hotel Website
Pot fi inscrise in aceasta categorie site-urile dedicate hotelurilor, care atrag prin design si functionalitate. Site-urile trebuie sa fie dezvoltate in Romania.

Best GuestHouse Website 
Categoria este dedicata site-urilor de pensiuni cu un design atractiv si functionalitati pentru clienti, dezvoltate in Romania.

Best Travel Marketing Campaign
Campanii de marketing dezvoltate pentru agentii de turism si hoteluri care au transmis un mesaj atractiv prin intermediul unui mix de canale de comunicare, folosind platforme online inedite.

Best Destination Campaign
Campanii online de promovare a unei regiuni, a unui oras sau a tarii. 

Best Newsletter Design
Buletine informative transmise de catre hoteluri si agentii de turism catre clienti sau parteneri. 

Best Facebook Fan Page
Pagini de Facebook ale agentiilor de turism si ale hotelurilor care ofera in mod constant si actualizat continut de calitate, care se deosebesc prin interactivitate si prin diversitatea mesajelor.

Best Destination Facebook Fan Page
In aceasta categorie se incadreaza Fan Page-urile de Facebook dedicate unei destinatii (regiune sua oras), care au minimum 5000 de fani, pe care se publica informatii relevante in mod constant si activ. 

Best Travel Application
Aplicatii mobile sau web dezvoltate pentru agentii de turism si comunitati (in scopul de a promova tara, orase sau anumite regiuni). 

Best Blogger Relations Program
Campanii desfasurate de agentii, companii hoteliere, linii aeriene etc prin intermediul bloggerilor romani. 

Special Projects
Proiecte speciale in online, blogging, aplicatii Facebook, noi retele sociale care nu se incadreaza in alta categorie din concurs. 

Best Corporate Travel Blog
Sunt apreciate acele bloguri care publica articole in mod frecvent, ofera informatii despre brand publicului si sprijina demersul de comunicare al organizatiei (agentie, hotel, pensiune etc).  

Most Popular Travel Blogger
Se pot inscrie persoane active atat in mediul online, cat si in mediul offline, care se exprima prin intermediul blogurilor si au o prezenta relevanta in domeniu. Castigatorul va fi desemnat prin vot public.

Marketer of the year
Cel mai bun specialist in marketing din domeniul ospitalier si al turismului (hotel, pensiune, agentie de turism, OTA etc.). Castigatorul va fi desemnat cu ajutorul unui juriu specializat (bloggeri, influenceri si specialisti in comunicare) si prin vot public.

PARTICIPA LA ETRAVEL AWARDS

Gala eTravel Awards va avea loc in seara zilei de 26 octombrie, la Hotel Ramada Parc, incepan cu ora 19:00.

Gala este deschisa tuturor nominalizatilor si simpatizantilor acestora, precum si participantilor la eTravel Conference. Participarea este gratuita si se face in baza invitatiei acordate de organizator. Invitatia este valabila doar pentru Gala eTravel Awards si poate fi solicitata online aici. Pentru participarea la eTravel Conference este necesara plata taxei de participare.

Juriu

 • Adrian Alexandrescu
  Managing Director, INTERACTIONS
 • Alexandru Negrea
  Social Media Consultant
 • Bogdan Apostol
  General Manager, Voxline Communication
 • Catalin Tenita
  Managing Partner, TreeWorks
 • CRISTIAN CHINA BIRTA
  MANAGING PARTNER, KOOPERATIVA 2.0
 • Cosmin Nastasa
  Managing Director Edge 2Performant
 • Dan Virtopeanu
  Managing Partner, Breeze Mobile
 • Ionut Oprea
  General Manager, Standout
 • Ionut Radu Munteanu
  Managing Partner, WebDigital
 • Ioana Anescu
  Managing Director, IAB Romania
 • Petrus Lungu
  Blogger, Turism2.0
 • Razvan Pascu
  Consultant Marketing Turistic
 • Mihai Alexandru Andrei
  Manager of Operations, WebDigital
 • Mihai Dumitru
  Fondator, TravelAds & LocuriFaine.ro
 • Maia Novolan
  Managing Director, Syscom Digital
 • Mihai Baloianu
  VISUAL MARKETER, BALOIANU VISUALS
 • Claudia Chirilescu
  DIRECTOR GENERAL, SPOON
 • Vlad Popovici
  MANAGING DIRECTOR, KUBIS INTERACTIVE
 • Alin Vlad
  CMO, CYBERGHOST
 • Emanuel Olteanu
  STRATEGIC PLANNER, KALEIDOSCOPE PROXIMITY
 • Ciprian Susanu
  General Manager,
  DARE DIGITAL
 • Gabriel Nedelea
  MANAGING PARTNER, SUNSHINE DIGITAL COMMUNICATION
 • Robert Katai
  VISUAL MARKETER, BANNERSNACK
 • Vali Petcu
  BLOGGER, ZOSO.RO
 • Raluca Kisescu
  CREATIVE MARKETING STRATEGIST

Criterii

In aprecierea proiectelor inscrise se va tine cont de urmatoarele criterii:

originalitate – prospetimea ideii si gradul de unicitate (per ansamblu sau pe anumite caracteristici) fata de alte proiecte de acelasi gen din Romania.

design – aspectul general al site-ului.

relevanta – cum raspunde nevoilor utilizatorilor

interactivitate – felul in care comunica cu utilizatorii sau le permite utilizatorilor sa interactioneze.

structura, navigabilitate si functionalitate - organizarea continutului, usurinta cu care utilizatorul parcurge paginile site-ului, modul de navigare intuitiv si modul in care a fost folosita tehnologia si cum sustine aceasta experienta de navigare in site.

experienta generala oferita de acestea, mai ales in cazurile (categoriile) in care anumite criterii se aplica mai putin.

eTravel Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.
Organizator
Partener
Cu sprijinul
Asociatii partenere
Parteneri Media
Bloggeri acreditati
Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea Politicii privind Fisierele Cookie